Trendler
01
Yazılımcı CV’si Nasıl Hazırlanmalı?
Yazılımcı CV'si nasıl hazırlanmalı, özgeçmiş özeti, teknik beceriler, eğitim, iş deneyimi, projeler ve başarılar gibi bölümlere dikkat edilmelidir.
Şubat 18
02
Ember Nedir?
Ember.js, açık kaynaklı bir JavaScript framework'üdür ve özellikle web uygulamaları geliştirmek için kullanılır. Ember, dinamik ve zengin kullanıcı deneyimleri sunmak üzere tasarlanmıştır. İşte Ember.js'in genel özellikleri ve kullanım alanlarına dair bilgiler:
Aralık 16
03
Phishing Saldırıları
Phishing saldırıları, kullanıcıların kişisel ve finansal bilgilerini çalmak amacıyla sahte e-posta, web sitesi veya mesajlar kullanılarak gerçekleştirilen sosyal mühendislik saldırılarıdır. E-posta phishing, spear phishing, whaling, smishing ve vishing gibi çeşitli türleri vardır. Bu tür saldırılardan korunmak için e-postaları dikkatlice incelemek, bağlantılara tıklamadan önce düşünmek, güçlü parolalar kullanmak, çok faktörlü kimlik doğrulama kullanmak, güncel antivirüs ve güvenlik yazılımları kullanmak ve eğitim ve farkındalık oluşturmak gereklidir.
Nisan 13
04
REACT Nedir? REACTJS - REACT NATİVE Farkları Nelerdir?
REACT nedir? REACTJS - REACT NATİVE farkları nelerdir, Facebook tarafından geliştirilen açık kaynaklı bir JavaScript kütüphanesidir. Web uygulamaları için ReactJS kullanılırken, mobil uygulamalar için React Native tercih edilir. ReactJS, bileşen tabanlı yapı, sanal DOM ve JSX kullanımı ile web uygulamalarının geliştirilmesini sağlarken, React Native, iOS ve Android için native uygulamalar geliştirmek için kullanılır ve platformlar arası farklılıkları yönetir.
Temmuz 29
05
SASS ve SCSS Nedir?
SASS ve SCSS nedir, CSS preprocessor'leri olarak bilinen teknolojilerdir. Bu araçlar, CSS kodlarını daha yönetilebilir, daha esnek ve daha güçlü hale getirerek web geliştirme süreçlerinde önemli bir rol oynarlar. Değişkenler, karışımlar, yerleştirme ve kısmi dosyalar gibi özellikler sayesinde geliştiriciler, CSS yazma süreçlerini hızlandırabilir ve kod tekrarını azaltabilirler.
Mayıs 11
06
JavaScript Koşul İfadeleri: if-else ve Case – Switch
JavaScript'te koşul ifadeleri oluşturmanın temel yolları if-else ve switch-case yapısıdır. Her ikisi de programın belirli koşullara göre farklı davranışlar sergilemesini sağlar. İşte her birinin nasıl kullanıldığına dair açıklamalar:
Ocak 12
Daha Fazla
Loading...