Trendler
01
Wireshark Nedir?
Wireshark, açık kaynaklı bir ağ protokolü analizörüdür ve bilgisayar ağlarındaki veri aktarımını izlemek, analiz etmek ve okumak için kullanılır. Kullanıcılara çeşitli ağ protokollerini anlama, iletişim tamamlayıcıları tespit etme ve paket düzeyinde ağ aktarımını ayrıntılı bir şekilde izleme imkanı sunar.
Kasım 10
02
Pain Point Nedir?
Pain Point Nedir?, iş dünyasında sıkça kullanılan bir terimdir ve müşteri ihtiyaçlarını anlamanın temel unsurlarından birisidir. Bu terim, müşterilerin karşılaştığı sorunları, zorlukları veya memnuniyetsizlikleri ifade eder.
Mayıs 08
03
Type-C Nedir? Diğer USB’lerden Ne Farkı Var?
Type-C nedir? Diğer USB’lerden ne farkı var, ters çevrilebilir ve kompakt bir tasarıma sahip olan, yüksek hızda veri aktarımı ve güçlü güç dağıtımı sağlayan modern bir bağlantı standardıdır. Type-C, USB 3.1 ve 3.2 standartlarıyla uyumlu olarak 10 Gbps veya daha yüksek hızlarda veri aktarımı yapabilir ve USB Power Delivery standardı ile 100 watt'a kadar güç sağlayabilir. Type-C'nin çok yönlü kullanımı, aynı port üzerinden veri, ses, video ve güç aktarımını destekler.
Kasım 03
04
Voip Nedir?
Voip nedir, internet üzerinden sesli iletişim sağlayan bir teknolojidir. Analog ses sinyallerini dijital sinyallere dönüştürerek internet üzerinden iletir. VoIP, ev ve ofis telefonları, çağrı merkezleri, uzaktan çalışma ve video konferans gibi alanlarda kullanılır. Maliyet tasarrufu, esneklik ve çok yönlülük gibi avantajları bulunmaktadır.
Mart 31
05
Next js Nedir?
Next js, gerçek uygulamalarda çalışmak üzere kullanılan ve Vercel tarafından hazırlanmış olan React framework’dur. React ile birlikte kullanılarak, geliştirmeleri daha çok verimli bir şekilde yapmaktadır.
Ekim 13
06
Nesnelerin İnterneti (IOT) Nedir?
Nesnelerin interneti (İng. Internet of Things) terimi, ilk kez 1999 yılında Kevin Ashton tarafından yapılan bir sunumda kullanılmıştır.
Mart 17
Daha Fazla
Loading...