Trendler
01
SAP Nedir?
SAP, dünya çapında birçok büyük şirket tarafından kullanılan bir yazılım platformu olarak iyi bir üne sahiptir. İş süreçlerini iyileştirmek, verileri analiz etmek ve rekabet avantajı elde etmek isteyen şirketler için önemli bir araçtır.
Eylül 27
02
Dinamik Programlama Temelinde Nedir ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler Nelerdir
Dinamik Programlama problemleri optimal çözümler bulmak adına daha küçük parçalarına bölerek yukarıdan aşağı ya da aşağıdan yukarı yorumlayarak önceki çözümleri kaydederek bir sonrakiyle karşılaştırarak yorumladığımız, her alt çözümün yalnızca bir kez çözüldüğü verimli çözümler bulmak amaçlı varolmuş programlama yaklaşımıdır
Kasım 04
03
Sanayi 4.0 Nedir?
Sanayi 4.0 nedir, dijitalleşme ve otomasyon teknolojilerinin endüstriyel üretime entegrasyonu ile oluşan dördüncü sanayi devrimidir. Nesnelerin İnterneti, siber-fiziksel sistemler, büyük veri analitiği, yapay zeka ve robotik gibi temel bileşenler, üretim süreçlerini daha akıllı, verimli ve esnek hale getirir.
Temmuz 11
04
Microsoft Excel Nedir?
Microsoft Excel nedir, veri düzenleme, analiz etme, görselleştirme ve hesaplamalar yapma amacıyla kullanılan bir elektronik tablo programıdır. Temel özellikleri arasında formüller ve fonksiyonlar, grafikler ve görselleştirme araçları, veri analizi, makrolar ve VBA, veri ithalatı ve entegrasyonu ile işbirliği ve paylaşım bulunmaktadır.
Ekim 27
05
Backlink Seo Çalışması Nedir?
Çevrimiçi dünyada, web sitenizin veya içeriğinizin arama motorları tarafından daha iyi dizine eklenmesini ve daha üst sıralarda yer almasını istiyorsanız, ters SEO'nun nasıl çalıştığını bilmek önemlidir. Backlinkler SEO stratejilerinin ayrılmaz bir parçasıdır ve bu yazımızda backlinklerin ne olduğunu, neden önemli olduğunu ve nasıl etkili bir şekilde kullanılacağını açıklayacağız.
Ekim 13
06
NestJS ve MySQL ile Rest Api Yapımı
NestJS ve MySQL ile Rest Api yapımı, TypeScript tabanlı bir Node.js framework'ü olup, MySQL ile güçlü ve ölçeklenebilir REST API'ler oluşturmayı kolaylaştırır. Veritabanı bağlantısı, entity ve repository oluşturma, servis ve kontrolcü yazma ve API uç noktalarını tanımlama adımları ile bir REST API geliştirme süreci açıklanmıştır. Bu yöntemle, etkili ve verimli bir API oluşturabilirsiniz.
Ocak 20
Daha Fazla
Loading...