Trendler
01
Chromium Nedir?
Chromium nedir, Google tarafından geliştirilen ve birçok popüler tarayıcının temelini oluşturan açık kaynaklı bir web tarayıcısı projesidir. Açık kaynak kodu, güvenlik, performans ve esneklik sunarken, Chromium'un hızlı ve kullanıcı dostu yapısı, internet deneyimini önemli ölçüde iyileştirmiştir.
Kasım 03
02
Google Ads Nedir?
Google Ads (eski adıyla Google AdWords), Google tarafından sunulan çevrimiçi reklamcılık platformudur. Bu platform, işletmelerin Google arama sonuçlarında, YouTube’da, Google Haritalar’da, Gmail’de ve Google’ın iş ortaklarından oluşan geniş reklam ağında (Google Display Network) reklamlar yayınlamalarına olanak tanır. Google Ads, kullanıcıların belirli anahtar kelimeler veya hedefleme kriterleri doğrultusunda reklam göstermesine ve reklam bütçelerini etkin bir şekilde yönetmesine olanak tanır.
Haziran 05
03
Freesync nedir, ne işe yarar ve nasıl açılır
Oyun esnasında monitörünüz kare hızını yenilemediğinde ekranda yırtılma meydana gelebilir. BU durum oyuncular için can sıkıntısı haline gelebiliyor. Gelişen teknoloji sayesinde bunun önüne geçmek için bazı araçlar ortaya çıkmıştır.
Kasım 02
04
Finans Nedir?
Finans nedir, bir bireyin, kurumun veya devletin para yönetimi ve kaynak tahsisi sürecidir. Bu süreç, para ve sermaye akışının yönetimi, yatırım yapma, borç alma ve borç verme gibi ekonomik kararlar almayı içerir. Finans kavramı genellikle gelir, harcama, tasarruf ve yatırım gibi ekonomik faaliyetlerle ilişkilidir.
Temmuz 12
05
Hackathonlar Daha İyi Bir Yazılımcı Olmanıza Nasıl Katkıda Bulunur?
Hackathon’lar kısıtlı süre içerisinde sizden beklenen projeyi geliştirmenizi isterken, her proje sizi daha iyi bir yazılımcı olma yolunda bir adım öteye taşır. Hem kendinizle hem rakiplerinizle yarışırken kazanacağınız tek şey ödüller olmaz, aynı zamanda kendinize de yatırım yaparsınız.
Kasım 04
06
JavaScript Nedir?
JavaScript nedir, web sayfalarına dinamik ve etkileşimli özellikler eklemek için kullanılan popüler bir programlama dilidir. 1995 yılında geliştirilen ve günümüzde hem istemci hem de sunucu tarafında kullanılan JavaScript, kolay öğrenilebilirliği, geniş topluluğu ve zengin kütüphane desteği ile dikkat çeker. Web geliştirme, mobil uygulama geliştirme, sunucu tarafı geliştirme ve oyun geliştirme gibi çeşitli alanlarda yaygın olarak kullanılır.
Ekim 13
Daha Fazla
Loading...