Trendler
01
Giyilebilir Teknoloji Nedir?
Giyilebilir teknoloji nedir, kullanıcıların giysi veya aksesuar olarak taşıyabilecekleri elektronik cihazları ifade eder. Akıllı saatler, fitness bileklikleri, akıllı gözlükler ve akıllı giysiler gibi çeşitli türleri bulunur.
Nisan 13
02
Dinamik Programlama Temelinde Nedir ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler Nelerdir
Dinamik Programlama problemleri optimal çözümler bulmak adına daha küçük parçalarına bölerek yukarıdan aşağı ya da aşağıdan yukarı yorumlayarak önceki çözümleri kaydederek bir sonrakiyle karşılaştırarak yorumladığımız, her alt çözümün yalnızca bir kez çözüldüğü verimli çözümler bulmak amaçlı varolmuş programlama yaklaşımıdır
Kasım 04
03
Nedir Bu Docker? Kullanım Alanları Nelerdir?
Docker, yazılımları kitaplıklar, sistem araçları, kod ve çalışma zamanı dahil olmak üzere yazılımların çalışması için gerekli her şeyi içeren containerlar halinde paketleyen bir container platformudur ve Linux Containers (LXC) üzerine kurulu bir teknolojidir. Bulut yazılım veya Blockchain teknolojisinde yeri oldukça önemlidir.
Kasım 04
04
Modem’de 2.4 ve 5 GHz Nedir?
Modem’de 2.4 ve 5 GHz nedir, kablosuz ağ bağlantıları için farklı avantajlar ve dezavantajlar sunar. 2.4 GHz bandı, geniş kapsama alanı ve daha iyi duvar penetrasyonu ile öne çıkarken, 5 GHz bandı daha yüksek hızlar ve daha az parazit ile dikkat çeker. Kullanıcıların hangi bandı seçeceklerini belirlemeleri, ağ ihtiyaçlarına ve çevresel faktörlere bağlıdır. Çift bantlı modemler, her iki bandı da destekleyerek en uygun bağlantı seçeneğini sunar.
Kasım 03
05
Cloudflare Kullanırken Mail Ayarları Nasıl Olmalı?
Cloudflare kullanırken mail ayarları nasıl olmalı, Cloudflare kullanırken e-posta ayarlarının doğru yapılması, e-posta trafiğinin sorunsuz devam etmesi için kritiktir. MX kayıtlarının doğru eklenmesi, mail sunucusunun IP adreslerinin veya CNAME kayıtlarının yapılandırılması, SPF, DKIM ve DMARC kayıtlarının eklenmesi gereklidir.
Temmuz 27
06
Angular'da işlemlerimizi bir sıraya göre yaptırma - Promise kullanımı
Angular'da işlemlerimizi bir sıraya göre yaptırma - Promise kullanımı, JavaScript'te asenkron işlemleri yönetmek için kullanılan bir yapıdır ve Angular'da işlemleri bir sıraya göre gerçekleştirmek için oldukça kullanışlıdır. Promise kullanarak, işlemleri zincirleme yöntemiyle sıralı hale getirebilir, hata yönetimini kolaylaştırabilir ve kodun anlaşılabilirliğini artırabilirsiniz.
Mart 17
Daha Fazla
Loading...