Trendler
01
W3C Standartları Nedir?
Eskiden internetin oldukça sıkıntılı olduğunu söyleyebiliriz. Tarayıcı, kodlama ve sayfa tasarımı gibi çeşitli için oldukça az standart yer almaktaydı. Çeşitli tarayıcılar Pazar hakimiyeti için harekete geçtiler ancak standartların olmaması sebebiyle web siteler her tarayıcıda uyumlu çalışmadı.Word Wide Web bu düzensiz tarayıcılara düzen getirmek için oluşturulmuştur. 1994 yılında W3C web sitelerin her tarayıcıda ay şekilde görünür olmasını sağlamak amaçlı çalışmaya başlamıştır.
Ocak 20
02
Vue Nedir?
Vue nedir, modern web uygulamaları geliştirmek için kullanılan açık kaynaklı bir JavaScript framework'üdür. Bileşen tabanlı bir yapı sunar ve reaktif veri bağlama özelliği ile veri ile arayüz arasında dinamik bağlantı sağlar. Vue.js, hafif yapısı ve optimize edilmiş performansıyla öne çıkar ve özellikle tek sayfa uygulamaları (SPA) için idealdir.
Ekim 13
03
Global İş Trendleri
Global iş trendleri, dijital dönüşüm, sürdürülebilirlik, yeni iş modelleri ve insan kaynakları yönetimi gibi alanlarda önemli değişimler ve gelişmeler sunmaktadır. Teknolojik inovasyonlar ve uzaktan çalışma, iş dünyasında kalıcı dönüşümler yaratırken, çevresel ve sosyal sorumluluklar işletmelerin stratejik öncelikleri haline gelmiştir.
Temmuz 10
04
Outlook Nedir?
Outlook nedir, Microsoft tarafından sunulan kapsamlı bir e-posta istemcisidir. E-posta yönetimi, takvim, görev yönetimi ve kişiler gibi özellikler sunarak, hem kişisel hem de kurumsal kullanım için idealdir.
Ekim 27
05
PHP’de En Çok Kullanılan Frameworkler
Bir programcı veya yazılımcı olarak, projelere başlamadan önce size yardımcı olmaları amacıyla tasarlanmış özel araçlar olduğundan sıfırdan başlamazsınız. Yani projelerinizi daha hızlı ve kısa bir süre bitirmek için Framework kullanabilirsiniz
Ekim 27
06
Siber Güvenliğe Giriş
Siber Güvenlik Nedir?Siber güvenlik, siber ortamlarda karşılaşılabilecek tehdit ve tehlikeler ile oluşabilecek riskleri önceden öngörüp bunlara karşı önceden önlem alma girişimidir.Ulusal stratejide siber güvenlik; “siber uzayı oluşturan bilişim sistemlerinin saldırılardan korunmasını, bu ortamda işlenen bilgi/verinin gizlilik, bütünlük ve erişilebilirliğinin güvence altına alınmasını, saldırıların ve siber güvenlik olaylarının tespit edilmesini, bu tespitlere karşı tepki mekanizmalarının devreye alınmasını ve sonrasında ise sistemlerin yaşanan siber güvenlik olayı öncesi durumlarına geri döndürülmesi” olarak tanımlanmıştır.
Ağustos 12
Daha Fazla
Loading...